POLTIEK EN IK

Waar sta jij dan en is het echt een ver van mijn bed show. Wordt het hier straks ook BR-exit (lees N-exit)? Kom jij wel op voor wat jij wilt in dit land? Jongeren van af 18+ hebben het recht om te stemmen. Doe daar wat mee om erger te voorkomen. De issues die jullie in kaart brengen zul je zelf naar buiten moeten brengen tijdens deze week.

Elke afdeling op SintLucas geeft een eigen invulling aan dit onderwerp en zijn thema. Dit kan op allerlei manieren gedaan zijn. Het kan dus zijn dat voor elke afdeling de netwerkweek er heel anders uitziet. De belangrijkste overeenkomst is dat er genetwerkt wordt. De nadruk ligt op het netwerken met studenten van je eigen richting maar er zijn ook mogelijkheden om dit op andere richtingen te doen. Hoe de invulling is van jouw netwerkweek en wat er van jou verwacht wordt staat in de volgende punten beschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *