POLTIEK EN IK

Waar sta jij dan en is het echt een ver van mijn bed show. Wordt het hier straks ook BR-exit (lees N-exit)? Kom jij wel op voor wat jij wilt in dit land? Jongeren van af 18+ hebben het recht om te stemmen. Doe daar wat mee om erger te voorkomen. De issues die jullie in kaart brengen zul je zelf naar buiten moeten brengen tijdens deze week.

Elke afdeling op SintLucas geeft een eigen invulling aan dit onderwerp en zijn thema. Dit kan op allerlei manieren gedaan zijn. Het kan dus zijn dat voor elke afdeling de netwerkweek er heel anders uitziet. De belangrijkste overeenkomst is dat er genetwerkt wordt. De nadruk ligt op het netwerken met studenten van je eigen richting maar er zijn ook mogelijkheden om dit op andere richtingen te doen. Hoe de invulling is van jouw netwerkweek en wat er van jou verwacht wordt staat in de volgende punten beschreven.

HEALTH & HAPPINESS


Komende netwerkweek van 3 t/m 6 december 2019 staat in het teken van je gezondheid en geluk. Een beter leven of….
Deze netwerkweek bestaat de mogelijkheid om deze ook in Boxtel of vice versa in Eindhoven bij andere afdelingen te volgen. Grijp die kans en leg nieuwe contacten aan…..

Inschrijven hiervoor volgt nog!

Winnaars Kickstart Sintlucas CMCT


Gisteren was er de SintLucas Dragons’ Den van de afdeling crossmedia en creative technologies. Mooie presentaties en goede ideeën zijn getoond aan een volle zaal in het NATLAB onder de leiding van Pieter van Klaveren. In een jury  van externe gastsprekers is er een winnaar uitgekomen!

En de winnaar is…….. team CUPH – secure in a blink

kijk op kickstart SintLucas voor meer info!