Creative productions

NETWERKWEEK : ONDERNEMENDHEID

een blik op de toekomst

Van 10 naar 100 euro
Deze week staat in het teken van ondernemen. De bedoeling van deze week is dat dat je met je team een product of dienst realiseert. Dit probeer je te vermarkten om hier je geld mee te verdienen. We starten op maandag met een inspiratie sessie over verantwoord en maatschappelijk ondernemen in het NatLab. Op donderdag ochtend komen jullie terug in het NatLab om daar je proces te presenteren.

Briefing, Kennismaking, Brainstorm en Plan van aanpak
Op Dinsdag 03 April is de briefing ingepland. Hier zul je gekoppeld worden aan je team waar je de onderneming mee gaat opbouwen.

Leer elkaar deze dag kennen en probeer doormiddel van een brainstorm tot een product of dienst te komen. Groepsindeling. Daarna ga je in je plan van aanpak bepalen waar en hoe je de dienst/product gaat vermarkten.

Werken buiten school
Net als in een echt bedrijf heb je vaak nog geen eigen plek om te werken. Gelukkig zijn er vele plekken waar je kunt werken. De bieb, Seats to Meat, TU, Fontys, cafe, thuis, etc.
Gedurende het eerste kennismakingsdagdeel bespreek je met je team en begeleider af waar je de dagdelen buiten school gaat werken aan je producten. Deze dagdelen zijn de geel ingekleurde teksten van het onderstaande schema.

Presentatie voor de stackholders
Donderdag 12 April om 10:00 zorg je ervoor dat je een presentatie hebt voorbereid. Deze presentatie gaat over het proces van de week. Wat ging er goed? Waar heb je van geleerd? Wat heeft deze week opgeleverd? Hoe zou je het de volgende keer aanpakken? Deze presentatie mag maximaal 10 minuten duren.

 

 

 Dag  Ochtend Middag 
 Maandag  09:45 Opstart NatLab  Ondernemen op externe locatie
 Dinsdag Ondernemen op externe locatie  13:00 Skypegesprek stackholders
– Indeling volgt*
 Woensdag  Ondernemen op externe locatie  13:00 Skypegesprek stackholders
– Indeling volgt*
 Donderdag  09:45 Presentatie NatLab